Waterretpark Gulperberg
Terras Camping de Gulperberg
Camping Gulperberg Speeltuin
Speeltuin Gulperberg
Zwembad Gulperberg
Camping Gulperberg
Limburg een stukje buitenland in Nederland
Animatie Camping de Gulperberg

Camping Gulperberg - Gulpen

 

 

DEZE CAMPING IS VOORLOPIG NIET BESCHIKBAAR.

 

Panorama Camping De Gulperberg is gelegen op de Zuidhelling van de Gulperberg, uniek gelegen midden in het Zuid-Limburgse natuurschoon en vlakbij gezellige steden als Maastricht, Aken of Vaals.  Camping de Gulperberg is een heerlijke vakantieplek voor gezinnen met kinderen. Een enthousiast animatieteam zorgt ervoor dat de kinderen zich geen minuut vervelen.  Op de camping kun je dagelijks Professor Bergje, Klop Klop de Klopvogel of het volk van de Gulle Gulpen tegenkomen die sportieve, unieke en té gekke acticiteiten organiseren.

 

Maar ook voor volwassenen is dit een heerlijke plek om tot rust te komen en te genieten van een ontspannen tijd. Mooie wandel- en fietsroutes staan garant voor een heerlijke vakantie.

 

De camping beschikt over een buitenzwembad en peuterbad. Daarnaast kunnen  gasten van de camping gratis gebruik maken van het op loopafstand van de camping gelegen, net geopende subtropisch zwemparadijs Mosaqua met binnenbaden, glijbanen wirlpools en infra rood cabines.

 

 

De camping beschikt over een restaurant met plateauterras. Hier geniet U van een  adembenemend uitzicht  over Gulpen, er is een speeltuin, wasmachines en drogers en campingwinkel. Mogelijkheid tot afhalen van frites en pizza's. In de omgeving van de camping: Fietsverhuur, klimwanden, QR-code tochten (wandeltochten met de i-Pad) en minigolf.

 

Camping De Gulperberg vakantie in een nieuw châlet of stacaravan met semi overdekt houten terras voor een zorgeloze vakantie.

 

 

 

Zoeken en boeken
Park
Aankomst
Vertrek
Aantal personen