Zwembad van Val-de-Trie
Overdekt zwembad Val-de-Trie
Springkussen
Krijtrotsen bij Nauw van Calais
Je hebt gauw vriendjes
Klein plezier
Biljartruimte

Camping Val-de-Trie - 4 sterren camping

 

 

Adres:

1, Rue des Sources Bouillancourt 80870 Moyenneville Frankrijk

 

In een kleine groene vallei aan de rand van een bos 10 kilometer ten Zuid/Westen van Abbeville ligt camping Le Val de Trie****. Het riviertje de Trie scheidt de camping van het gehucht Bouillancourt. Moyenneville is een piepklein Frans dorpje in een afwisselend landschap waarin bossen, dalen, kastelen en kloosters elkaar afwisselen. De camping is  relatief klein, gemoedelijk en rustig, aangelegd met veel bloeiende planten, struiken en bomen.

Er heerst hier een familiaire sfeer. 2 fijne zwembaden met waterpaddenstoel, glijbaan voor de kleintjes en ook een speeltuintje en trampoline. Op de boerderij naast de camping is eenmaal per week een rondleiding, even op kraambezoek bij het pasgeboren kalfje of kijken hoe de koeien gemolken worden en dan zelf proeven hoe de Franse melk smaakt!

 

Omgeving:

Moyenneville ligt 20 km

van het Nauw van Calais met imposante krijtrotsen, iets Noordelijker de Baie de Somme, een eindeloze en glinsterende baai waar zeehonden rondspartelen.  U vindt in dit gebied talloze kastelen. In de Haute Somme zijn de slagvelden, monumenten en herinneringsplekken te zien van de Eerste wereldoorlog.

 

Camping:

Overdekt zwembad, verwarmd kinderbad met waterglijbaantje, jacuzzi, campingwinkel, wasmachines en wasdrogers, strijkplank en strijkijzer, speeltuin, bar, afhaalgerechten, ijsjes, terras, omheinde ruimte met dieren.

 

 

Op Camping Le Val de Trie verhuren wij luxe mobilehomes met veranda en comfortabele grote châlets

 

 

Zoeken en boeken
Park
Aankomst
Vertrek
Aantal personen