Menu

Ik wil graag een mobilhome of châlet reserveren, hoe gaat de reservering in zijn werk?

U kunt op onze website met het zoek & boek programma, telefonisch of per email Uw vakantie reserveren.
Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 22.00. Na reservering via "zoek & boek" op onze website ontvangt U z.s.m. de reserveringsbevestiging per Email. Quality Holidays behoud het recht een reservering zonder opgave van redenen binnen 48 uur te weigeren. Wanneer U via het "zoek en boek" programma reserveert kunt U direct zien of Uw periode nog beschikbaar is. Hierna wordt de reservering in ons reserveringssysteem vastgelegd. Quality Holidays zal vervolgens de benodigde reisbescheiden klaar maken en aan U toezenden in PDF formaat per email of post. Tevens ontvangt U een routebeschrijving met algemene informatie over de camping. De reservering is pas definitief na ontvangst van Uw aanbetaling.

Betaling:
De aanbetaling moet binnen 2 weken worden voldaan en bedraagt 30 % van de reissom. Het restant dient 6 weken voor aanvang van de reis voldaan te zijn. De betalingstermijnen staan vermeld op de reserveringsbevestiging. U ontvangt van ons geen acceptgiro's en/of rekeningen. Mocht betaling door U vergeten worden, dan sturen wij U een betalingsherinnering per post of Email.

Betalingen kunt U richten aan onze ING Bank t.n.v. Quality Holidays VOF

IBAN: NL54INGB0007179473 BIC : INGBNL2A

Graag willen wij U vragen bij betaling het reserveringsnummer als referentie te vermelden.

Reserveringskosten:
€ 15,00 reserveringskosten per boeking.

21=14 en 14=10 en 7=6 korting:

Als regel geldt dat in het voorseizoen de eerste dagen niet berekent worden en in het naseizoen de laatste dagen. Voorbeeld: In het voorseizoen zijn de eerste 4 dagen van Uw verblijf gratis, wanneer U boekt met geldende korting 14 dagen = 10 dagen betalen. In het naseizoen zijn respectievelijk de laatste week en de laatste 4 dagen van Uw verblijf gratis wanneer U 3 weken of 2 weken boekt. Kortingen gelden ook als U 3 weken boekt en de laatste 2 weken/eerste 2 weken vallen binnen de kortingsperiode. U profiteert dan toch nog van de 14=10 korting terwijl niet Uw gehele vakantie in de kortingsperiode valt.

Kosten ter plaatse te voldoen:

Bij aankomst kan het zijn dat U nog lokale belastingen en kosten, naar gelang van welke camping U kiest, moet voldoen.

Kosten kunnen zijn:

 

  • Borg
  • Toeristenbelasting
  • Eindschoonmaakkosten
  • Huisdieren
  • Huur voor kindermeubilair via de camping gehuurd

 

Borg:
De borg ontvangt U altijd aan het einde van Uw verblijf contant terug, onder voorbehoud dat de accommodatie in optimale conditie, schoon en zonder schade wordt opgeleverd. Mocht er door een ongelukje toch schade ontstaan zijn aan de accommodatie dan zal de borg (of een deel) ingehouden worden. Wij raden U sterk aan tegelijk met Uw reservering van Uw vakantie, een reis- en/of een annuleringsverzekering bij Quality Holidays af te sluiten! Deze verzekeringen dekken schades aan de accommodatie maar ook indien U plotseling niet op vakantie kunt door omstandigheden in de familie, werkloosheid, ziekte, overlijden, etc.

Huisdieren:
Op sommige campings zijn huisdieren in de accommodaties toegestaan. In Frankrijk moeten honden gechipt zijn en in het bezit zijn van een geldig Europees dierenpaspoort.

(Vechtrassen categorie 1+2 zijn op alle campings verboden) Kijk bij "kenmerken" van de desbetreffende camping of Uw huisdier mee mag naar het door U gewenste park.

Aankomst- en vertrekdagen:
Aankomst- en vertrekdagen zijn in het voor- en naseizoen op bijna alle campings dagelijks mogelijk (wel altijd met een minimum verblijfsperiode van 2 of 3 nachten) In het hoogseizoen zijn aankomst- en vertrekdagen meestal op zaterdag of dinsdag. In het zoek en boek programma wordt in de kalender duidelijk aangegeven welke dagen de wisseldagen zijn per camping.

Aankomsttijden liggen tussen 15.00 en 16.00 uur. Wanneer U eerder aankomt meldt U dan bij onze receptie. Als Uw accommodatie al gereed is kunt U deze direct betrekken. U moet de accommodatie aan het einde van Uw vakantie om 10.00 uur 's ochtends verlaten.

Maximum aantal personen per accommodatie:
Meer dan 6 personen zijn niet toegestaan per accommodatie. Soms zijn er zelfs maar 3/4 personen toegestaan. Bij elke accommodatie staat vermeld met hoeveel personen U maximaal de accommodatie kunt betrekken.

Tentje bijplaatsen?
Op sommige campings is het bijplaatsen van een (klein) tentje toegestaan. Soms is het gratis, soms moet ervoor betaald worden aan de camping. Als U een tentje mee wilt nemen neem dan even contact met ons op om te overleggen of het op de desbetreffende camping is toegestaan en wat de kosten bedragen. Let er wel op dat als U een tentje meeneemt U zich toch moet houden aan het maximale aantal personen per accommodatie. Het is dus niet zo dat U er dan opeens met 8 personen in kunt i.p.v. met 6.

Groepen jeugd:
Jeugd tot 18 jaar zonder begeleiding van een volwassene zijn niet toegestaan in onze accommodaties.

Kindermeubilair:
Kinderstoel en babybed zijn te huur op de camping. Graag vooraf reserveren. In een aantal accommodaties is het mogelijk door plaatsen van een hekje een babybed te realiseren.

Boxershorts:
In Frankrijk is het op bijna elke camping verboden om met een boxershort het zwembad te betreden. Wij raden U aan om een lycra zwemslip mee te nemen.

Is het mogelijk dat wij kunnen kiezen uit een zonnige plek, schaduwrijke plek of het caravannummer van afgelopen jaar?
Ja, U kunt een voorkeur aangeven en indien nog beschikbaar krijgt U de gewenste plek toegewezen. Dit wordt bevestigd op het reververingscontract en is geheel kosteloos